Om AtrimusRX

Om AtrimusRX

AtrimusRX AB är en specialiserad läkemedelsleverantör som värnar om patienter med särskilda läkemedelsbehov som är svårt tillgängliga. Vårt internationella team av farmaceuter och kvalificerad personal i farmaceutiska frågor har god erfarenhet i anskaffning av läkemedel som behövs men saknar försörjningsmöjlighet i marknaden. Vi tror starkt på att ingen patient ska behöva leva utan den läkemedel eller behandling som de behöver, särskilt inte om behandlingen finns tillgängligt i andra länder.

Vi har anskaffningsspecialister inom vår grupp på plats i UK, Grekland, USA och naturligtvis Stockholm. Detta underlättar möjligheten till snabbare service och bättre kommunikation som möjliggör noggrann kontroll av vårt logistiska flöde. Alla vi jobbar mot samma mål- att säkerställa att ingen patient ska behöva vara utan sin livsnödvändiga läkemedelsbehandling.

Vi samarbetar med flera läkemedel och medicintekniskatillverkare och representerar deras sortiment i flera länder. Vi  välkomnar diskussioner med potentiella partner som är intresserad av pålitlig och effektiv distribution i Norden.Vi är stolta över att presentera några av våra samarbetspartners.